Str. Aurel Vlaicu, Nr. 87, Iași
office@bifa-automatizari.ro
+40.723.635.362

Despre noi

Viziune

Intrată în al doisprezecelea an de existență, S.C. Bifa Automatizări S.R.L. își propune o dezvoltare prielnică și încărcată de reușite în domeniul automatizărilor industriale din zona de nord-est a României.

Misiunea noastră

Furnizarea soluţiilor profesionale de consultanţă, proiectare şi execuţie a sistemelor de automatizare și SCADA destinate industriei.

Drumul spre o industrie avansată, eficientă şi competitivă este cel al unei automatizări superioare, al unui management energetic performant care să ducă la diminuarea pierderilor de energie pe întreg fluxul tehnologic.

BIFA AUTOMATIZĂRI x

Localizată în IAŞI,  ne-am început activitatea în cursul anului 2005 fiind o companie privată activă în industria electrotehnică, furnizând tablouri electrice, instalaţii electrice şi de automatizare precum si sisteme SCADA standardizate şi deschise, pentru controlul proceselor. Produsele realizate sunt capabile să corespundă exigenţelor actuale şi a celor de viitor.

Echipa noastrăx

Bogdan Verdes

Director General

Iustin Bobeica

Inginer automatist

Marius Baban

Inginer automatist

Paul-Adrian Roban

Inginer automatist

Claudiu-Mihai Juganaru

Inginer automatist

Certificatex

Ultimele noastre proiecte

Despre noi

Avem convingerea că drumul spre o industrie avansată, eficientă şi competitivă este cel al unei automatizări superioare, al unui management energetic performant care să ducă la diminuarea pierderilor de energie pe întreg fluxul tehnologic.

Important!

Ai nevoie de un partener de încredere pentru afacerea ta? Portofoliul nostru de lucrări ne recomandă.