10
iul.

Ce înseamnă casa inteligentă?

Casa inteligentă, nu doar comodă, spațioasă și practică. Așa sună, tot mai des, șirul de dorințe al celor care își poartă gândul spre locuința perfectă. Dacă te numeri printre cei care încă privesc ultimul atribut cu nedumerire, ai ajuns în locul potrivit. E timpul să afli cum tehnologia știe să îți facă traiul mai ușor, să îți câștige timp și să transforme visul în posibil.

Ce este casa inteligentă? Răspunsul îl știu deja cei care nu mai sunt nevoiți să alerge spre întrerupător atunci când intră într-o încăpere întunecoasă sau să se confrunte cu frigul până sistemul de climatizare încălzește locuința. În schimb, aceștia lasă totul pe baza tehnologiilor moderne pentru automatizarea sistemelor și a aparatelor aflate în casă.

casa inteligenta - control centralizator
Casa inteligenta – confort, economie și siguranță

Îi poți spune locuință inteligentă sau confort, economie și siguranță. În funcție de preferințe, poți deține controlul casei tale de la distanță: muzica care dorești să te întâmpine în living, perdelele care să lase loc soarelui de amiază la fereastra din bucătărie sau serialul preferat care să înceapă automat la ora stabilită, în fața patului confortabil din dormitor. Așa sună trei dintre nenumăratele exemple care îți pot face viața mai simplă și grijile mai ușor de uitat.

casa inteligenta - contralata prin telefon
Casa inteligenta – controlul centralizat al casei tale

Casa inteligentă care îți înțelege dorințele poate fi controlată prin telecomandă, telefon, computer, Internet sau chiar voce. În plus, nu trebuie să fii acasă pentru a știi ce se petrece în locuința ta. Nu mai e nevoie să te întrebi dacă ai încuiat sau nu ușa, pentru că o poți faci din mașină prin intermediul telefonului. Nu mai e cazul să te întrebi dacă trebuie sau nu să cumperi pâine, poți arunca o privire în cameră direct din supermarket. Nu mai trebuie să îți pui problema geamului uitat deschis pe timp de ploaie, pentru că îl poți închide de la distanță, automat.

Oriunde te-ai afla, poți avea acces imediat la informații despre toată aparatura din clădire și poți verifica securitatea locuinței. Camerele video îți stau la dispoziție, neregulile îți vor fi transmise în timp real, iar în caz de urgență autoritățile pot fi contactate automat.

Casa inteligentă nu e un plus doar pentru proprietar. E și o cale de protecție pentru mediu. Risipa de energie nu mai există atunci când căldura, aerul condiționat și lumina sunt reglate automat și sunt strict aliniate la necesitățile reale ale locuitorilor.

Case inteligente – consum redus de energie

Prin intermediul industriei avansate și a automatizărilor, imposibilul a devenit greu de identificat. Performanța tehnologică refuză să mai ocupe un loc discret în viața oamenilor. Începe, în schimb, să ne ușureze de povara grijilor, să ne înțeleagă nevoile și să ne ofere timp pentru a ne stabili prioritățile și a ne concentra, în cele din urmă, pe ceea ce contează cu adevărat.

Contactează-ne pentru a afla mai multe detalii despre casa inteligentă.