16
apr.

Bifa Automatizări la Resonance Electric Show 2018

Pe 13 și 14 aprilie, Bifa Automatizări – furnizor de soluţii profesionale de consultanţă, proiectare şi execuţie a sistemelor de automatizare și SCADA, și-a prezentat serviciile la unul dintre standurile găzduite de Resonance Electric Show 2018. Desfășurat la Sala Polivalentă din Iași și devenit tradiție încă din 2013, evenimentul atrage anual privirile curioșilor la exponatele celor mai sonore nume ale producătorilor de echipamente electrice și automatizări, corpuri de iluminat, aparataj electric și accesorii pentru instalații electrice.

Expoziția organizată de compania Resonance și-a întâmpinat vizitatorii vineri, în intervalul 09:00 – 17:00 și sâmbătă, între orele 09:00 – 14:00. Patru prezentări susținute de Noark, Legrand, Comtec și Scame au animat programul evenimentului.

Au existat cel puțin două motive pentru care participarea la Resonance Electric Show 2018 a meritat: intrarea a fost liberă, iar toți vizitatorii au intrat în cursa tombolei cu premii. Ne pregătim de ediția următoare!